Rehabilitációs tréner - Egyéb képzés

Rehabilitációs tréner - Egyéb képzés

Rehabilitációs tréner:

A tanfolyam keretein belül megtanulhatod, hogyan segítheted a sérült, de már gyógyuló félben lévő sportolók rehabilitációját annak érdekében, hogy újra teljes értékű és sikeres sportolók lehessenek. A rehabilitációs tréner tanfolyam résztvevői elméleti és gyakorlati órán is megtanulják a tanfolyam tematikjához szükséges sport-anatómiát, a legkülönbözőbb rehabilitációs eszközök használatát, elsajátíthatják a legkülönbözőbb funkcionális eszközökkel történő edzés lehetőségeit. Megtanulhatják, hogyan illeszthetik be ezt a módszertant akár az edzőtermi munkájukba, vagy a különböző célcsoportoknak megfelelő célirányos edzéseikben. Az oktatók a 6+1 napos program keretében mind elméleti, mind gyakorlati tudásukat készségszintig fejleszthetik, amivel az edzőtermi munkájuk során magabiztos tudás birtokosai lehetnek. Az itt elsajátított tudásanyaggal egy teljesen egyedi, -magasszintű tudás birtokában munkájukkal az edzők elit csoprtjába kerühetnek és ezáltal kiemeltebb díjazásban is részesülhetnek.

A rehabilitációs tréner képzés elvégzéséhez rendelkezned kell edzői/instruktori vagy nálunk végzett specialista,- funkcionális tréneri végzettség (bármelyik megfelelő).

A tanfolyam tematikája:

1.) Főbb sérülések anatómiája, helyben történő ellátása, rehabilitációja, érintett terület későbbi edzése edzőteremben, ill. funkcionális edzések/eszközök segítségével:

- rándulás

- ficam

- részleges, vagy teljes szalagszakadás

- részleges, vagy teljes izomszakadás

- porckopás

- csonttörés

- sérvek

- Stb.

 

2.) Állapotfelmérés, tesztek

3.) Streching

4.) Rehabilitációs eljárások

5.) SMR henger, Trigger pont labdák/hengerek és használatuk

6.) Gerincdeformitások korrekciója és edzése

 

A rehabilitációs tréner tanfolyam ideje: BETELT - 2020.Szeptember.12-13-19-20-26-27. és Október.03. (6+1 nap)

Jelentkezési határidő: Új időpont hamarosan.....

A rehabilitációs tréner tanfolyam részvételi díja: Amennyiben Július.31-ig befizeted legalább az előleget, a tanfolyam akciós ára 80 000Ft.

2020.Augusztus.01. után befizetett tanfolyam ára: 95.000 Ft.

Figyelem! A tanfolyam elvégzése kedvezményes áron CSAK 2020-ban lehetséges. 2021-től a képzés ára várhatólag 130.000 Ft.

 

 

 

Jelentkezés